WANDELINGEN door de krochten van mijn brein

De YQs worden gedeeld via Instagram waar je de YQs kunt volgen en wordt uitgenodigd op de quotes te reageren of stuur je reactie naar: ybms@yvonbus.nl

Al jaar en dag borrelen er in mijn hoofd wijsheden en onwijsheden op die door mijn Amerikaanse collega’s tientallen jaren terug werden aangeduid als “Yvons Quotes” oftewel YQs. In 2019 ben ik begonnen de meestal door mijzelf bedachte, maar somtijds ook door anderen in het leven geroepen beweringen op schrift te stellen.

 

De YQs komen spontaan - dag en nacht, in een stoel, in bed, op de bank, in de auto, in de tuin - boven borrelen. Soms gebruikt op een speciaal moment en soms met hoge regelmaat ingezet. Altijd bedoeld om eens vanuit een ander (positief) perspectief te kijken naar mijzelf en de wereld om mij heen. De YQs hebben altijd een link naar het werkelijke leven en ontspruiten vaak uit grotere en kleinere belevenissen en observaties uit heden en verleden die ik soms in kleine vertellingen probeer te vatten. Die vertellingen vind je in dit blog.

Illustraties en beschrijvingen rond mijn vrijetijdsbesteding zijn verzameld op www.yvonbus.nl.

Op de Homepage en onder Nieuws vind je links direct naar de betreffende pagina's.

Op www.yvonbus.nl deel ik foto's en verhalen die te maken hebben met mijn vrijetijdsbesteding.

 

Het kan gaan om vakanties in het buitenland, maar zeker ook over de producten van mijn handvaardigheden zoals beeldjes, kleedjes en sieraden. Daarnaast deel ik graag foto's van onze tuin in alle seizoenen.

 

Een speciale plek is ingeruimd voor wetenswaardigheden over Nederland - een landje waar ik trots op ben en waar ik nog steeds nieuwe dingen in en over ontdek.

WANDELINGEN door MIJN LEVEN